Fisket blir bättre

Idag stack vi ut efter våra respektive jobb och fiskade i ett par timmar. Egentligen var det tänkt att vi skulle fiska imorgon men eftersom det ska blåsa så jäkligt så kändes det mer värt att fiska ikväll istället.

Fisket var rätt segt i början men senare infann det sig en tydlig huggperiod och då fick vi båda gädda vilket var kul. De 3 största låg på ca 3, 3.5 – 4kg och så fick vi även ett antal mindre gäddor som vi struntade i att ta med på bild. Vi hoppades på att få någon bonusgös, vilket inte alls är särskilt ovanligt att man får där vi fiskade idag men tyvärr lyste dem med sin frånvaro.

Under hemfärden råkade vi ut för soppatorsk men som tur var så hade vi med oss ett par extra liter bensin i båten… Detta var vår räddning! Åkte in till hamnen på endast bensinångorna kändes det som. Det här är en riktigt jobbig grej, bensinmätaren visar fullt, vi har påvisat detta för verkstaden och har fått det “fixat” 5 gånger enligt verkstaden men problemet kvarstår.

Väldigt kallt i luften för att vara Juni månad, blåste rätt så rejält idag också. Hoppas på lite bättre väder här framöver.