2017-08-19


Nytt Personbästa som inte blev av!

Jocke kom hem igår så idag skulle det bli både Abborr & Gäddfiske. Självklart så blåser det som satan…. som vanligt denna sommar. 8 m/s & uppemot 15 m/s i byvind, 1006 hPa. Nästan så att Minn Kota’n knappt kunde ankra båten.

Grymt segt Abborrfiske, inga följare eller småhugg överhuvudtaget. Lyckades till slut lura 4 st men ingen storlek direkt. Efter att vi nött klart så bar det iväg till vårat favoritställe när det gäller Gädda. Efter ett par kast så smäller det till på mitt (Matz) spö. Tvärstopp! Rusning direkt, spöböj så det bara knakar i rullen, det här en STOR Gädda! Blev så paff att jag glömmer att göra mothugg. Hann bara se en glimt av Gäddan & sen var den fiskedagen förstörd. Självklart så sumpade jag den, hade lugnt blivit mitt nya PB. Gissar på uppemot 10+! På väg till hemmahamnen så drar jag en liten bonusGädda.

Nästa gång det blåser så här pass så skiter vi i att åka ut.
Mysigt i alla fall att fiska ihop med Jocke!