2013-12-19


Summering av Fiskesäsong 2013

Nu har det snart gått 2 månader sen man tog upp båten. Tog upp den främst för att jag har en massa renoveringar hemma som legat nere under fiskesäsongen. Hade man vetat på förhand hur mild vintern än så länge har varit så hade vi väntat med upptagning….Typiskt!!

Jämför man med 2012 då vi införskaffade båten & inte riktigt hade kläm på bra fiskeställen så är vi jättenöjda. Inget personbästa direkt för någon av oss, däremot roligt att Jocke fick sin livs första gös. Extra roligt var det också att han fick den när vi fiskade ihop med Team JJ.

Bland det roligaste fisket denna säsong var absolut abborrbonanzat vi var med om en helg i September. Runt 300 landade abborrar + lika många tappade (C&R på alla utom 10 st). Hugg på varenda kast, det har vi aldrig varit med om tidigare, längtar redan till 2014. Trolling efter gös gick lite bättre i år men kan gärna bli ännu bättre. Blir jäkligt dyrt när man trollar i 5-6 timmar & inte har ett hugg ibland. Ska bli extra roligt med vårfisket efter gädda, nu när man har bättre kunskaper om bra ställen m.m.

Hursomhelst alltid lika roligt med fiske! Passar också på att gratulera Jocke som fyller 18 år idag.

GRATTIS Jocke!!! Till er alla andra så önskar vi er en riktigt GOD JUL!